در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 25 تیر 1405
با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد؛

نخستین جلسه ستاد اربعین حسینی دانشگاه ملی مهارت در راستای حضور پرشور دانشگاهیان در مراسم باشکوه پیاده روی اربعین حسینی ۱۴۰۵

نخستین جلسه ستاد برنامه‌ریزی و هماهنگی دانشگاه ملی مهارت برای حضور گسترده دانشگاهیان در مراسم پیاده روی اربعین حسینی برگزار شد؛ جلسه‌ای که در آن بر نقش‌آفرینی دانشگاهیان در بزرگداشت اربعین حسینی و خدمت‌رسانی به زائران تأکید شد.

به گزارش دفتر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ملی مهارت، نخستین جلسه ستاد هماهنگی حضور دانشگاهیان مراسم باشکوه پیاده روی اربعین حسینی ، روز یکشنبه 21 تیرماه ۱۴۰۵ با حضور دکتر زمانی، ریاست دانشگاه، حجت‌الاسلام بنیان جوادی، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر جعفری کرمانی‌پور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مهندس فخر موسوی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، مسئول بسیج اساتید، مسئول بسیج دانشجویی و جمعی از مسئولان دانشگاه در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه، ابعاد مختلف حضور دانشگاهیان دانشگاه ملی مهارت در مراسم‌ معنوی پیاده روی اربعین حسینی مورد بررسی قرار گرفت و راه کارهای لازم برای تسهیل مشارکت دانشجویان، استادان و کارکنان در این مراسم باشکوه ارائه گردید.
دکتر زمانی در سخنانی ضمن بیان اهمیت بزرگداشت اربعین حسینی بر تبیین سیاست های ستاد اربعین دانشگاه مبتنی بر سیاست ها و ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن در نظر گرفتن بضاعت دانشگاه تأکید کردند. ایشان در ادامه با اشاره به بهره مندی از ظرفیت خیرین و استفاده از امکانات دانشگاه علی الخصوص استان های مرزی در خدمت رسانی زائران اربعین حسینی افزودند: لازم است در این خصوص به جهت تکریم دانشگاهیان شرکت کننده در مراسم پیاده روی اربعین حسینی، برنامه ریزی دقیق و منسجم صورت گیرد.
در ادامه جلسه مقرر شد تسهیل حضور دانشگاهیان در مراسم اربعین حسینی صورت گیرد و اعزام ایشان صرفا به صورت گروهی انجام شود و دانشگاه در این زمینه حمایت مالی لازم را خواهد داشت. در استان-های مرزی نیز جهت خدمت رسانی به زائرین، موکب دایر گردد. 
ضمنا مقرر گردید فرآیند احصاء آمار دانشگاهیان متقاضی شرکت در مراسم اربعین حسینی توسط مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه انجام شده و پس از احصای آمار متقاضیان و بررسی ظرفیت‌های موجود، پشتیبانی و تمهیدات لازم برای اعزام شرکت‌کنندگان فراهم شود.