کمیسیون موارد خاص نیم سال اول سال تحصیلی 406-1405
بسمه تعالی به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند دانشجویانی که دارای شرایط زیر می باشند، از تاریخ ۲۳ تیرماه لغایت ۲۲ شهریورماه جهت ادامه تحصیل بایستی از کمیسیون موارد خاص دانشگاه مجوز دریافت نمایند. در غیر اینصورت از ادامه تحصیل ایشان ممانعت بعمل آمده و اخراج می گردند.
بسمه تعالی
به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند دانشجویانی که دارای شرایط زیر می باشند، از تاریخ ۲۳ تیرماه لغایت ۲۲ شهریورماه جهت ادامه تحصیل بایستی از کمیسیون موارد خاص دانشگاه مجوز دریافت نمایند. در غیر اینصورت از ادامه تحصیل ایشان ممانعت بعمل آمده و اخراج می گردند.
1- دانشجویانی که ۴ترم سنوات مجاز را گذرانده، وارد ترم ۵ می شوند و بیشتر از ۲۴ واحد درسی باقی مانده دارند.
2- دانشجویان ۲ و ۳ ترم مشروط که آخرین نیمسال تحصیلی مشروط شده باشند.
3- دانشجویانی که بالای ۵ نیمسال تحصیلی از سنوات آموزشی را استفاده نموده اند.
نکات مهم: دانشجویان برای اخذ مجوز نیازمند بارگذاری مدارک و مستندات مشکلات ( گواهی اشتغال بکار معتبر، مستندات پزشکی بیماری های صعب العلاج ، فوت اقوام درجه اول، متارکه والدین و ...) خود که در آخرین نیمسال تحصیلی اتفاق افتاده می باشند در غیر اینصورت طبق آییننامه کمیسیون موارد خاص با درخواست ها موافقت نمیگردد. دانشجویانی که با معرفی استاد فارغالتحصیل می شوند نیاز به مجوز کمیسیون ندارند. بارگذاری وضعیت مشمولیت ( کارت پایان یا معافیت خدمت و برگه معافیت تحصیلی) معتبر تاریخ دار الزامی می باشد.
آدرس الکترونیکی سامانه سجاد برای ثبت درخواست : https://portal.saorg.ir
لازم به ذکر است دانشجویانی که وارد ترم ۵ میشوند و زیر ۲۴ واحد درسی باقی مانده دارند نیاز به ثبت درخواست در سامانه سجاد ندارند.